Yanıtlama zamanı: 20 saat önce20 sa comment_524916 2015 focus aracımda lastik sensörlerim arızlandı. Hepsini değiştirmem gerekecek. Lastikçiden aldığım fiyat herbiri için 2000 tl. Ancak internette bir yedek parça sitesinde 4 adet 1500 tlye satılıyor. Tanıtma da sorun yaşar mıyım? Alan arkadaş var mı bu şekilde? Alırız elimizde patlar diye endişeliyim. Bursadayım yol gösteren olursa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: 11 saat önce11 sa comment_524917 Merhabalar,Aşağıdaki yorum ve devamında nasıl tanıtılacağı yazılmış isterseniz bir göz gezdirin lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: 33 dakika önce33 dk comment_524918 19 saat önce, Volkan Demircan yazdı:2015 focus aracımda lastik sensörlerim arızlandı. Hepsini değiştirmem gerekecek. Lastikçiden aldığım fiyat herbiri için 2000 tl. Ancak internette bir yedek parça sitesinde 4 adet 1500 tlye satılıyor. Tanıtma da sorun yaşar mıyım? Alan arkadaş var mı bu şekilde? Alırız elimizde patlar diye endişeliyim. Bursadayım yol gösteren olursa sevinirim.Yaklaşık 3 yıl önce Çinden getirmiştim. Lastikçide taktırttıktan sonra ayarlardan resetledim sorun çıkarmamıştı. Eğer alacağınız sensörü kodu aynıysa büyük ihtimalle sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.Tabii ki kod aynımı bilmiyorum onun için sorumluluk size ait. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın