Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

2020 Kuga 1.5 Dizel Yağ ve Filtre Seçimi

Bedirhan Keskin

Soru

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 1
2 saat önce, Bedirhan Keskin yazdı:

2020 Model kuga dizel için yağ ve filtre önerileri nelerdir.Kimisi 5w-30 yağ kimiside 0w-20 yağ öneriyor.Doğru olan hangisi filtrele ile ilgilide bir sürü kirli bilgi var

Filtreleri olarak Mann filtreleri oldukça kaliteli. Tabii ki orijinalini almak gerekli. Uzmanparça satıcısindan getirttim ve memnun kaldım. 

Yağ icin kitapçığa baksanız daha iyi olur. Ben de 2018 kuga kullanıyorum. Daha önce 5w-30 yağ koymuşlardı incelediğim 0w-30 olduğu ortaya çıktı. Sabah ilk çalıştırma özellikle kış aylarında daha az aşınma sağlar. Tabii ki bununda sahneleri çok. Güvenilir sitelerden almak önemli. 

Son değişimi Liqui Moly ile yaptım. Fiyatı daha pahalı ama motor daha sessizleşti. Sanırım sürtünme azaldığı için olsa gerek az da olsa yakıtta da tasarruf sağladı. 

(Bunlar reklam ya da tavsiye değildir sadece kullanım sonuclarıdır.)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.