Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20251 yıl comment_522509 Merhaba. 2015 focus 3.5 1.6 tdci 115 beygir aracım var. Klima açınca şehir içi kullanımda alt devirlerde çok fazla güç kaybı oluyor. Bu normal midir yoksa bir sorunun habercisi mi? Rampa bir yerde aracı durup kaldırmak istediğimde normalde gaz vermeden kaltığım yerde klima açıkken 2500 devirlerde kalkıyorum. Bilgisi olanlar paylaşīrsa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20251 yıl comment_522520 Gayet normal bir durum. Aynısı eski aracımda mevcut idi, yeni aracımda da mevcut. Klima açık iken biraz fazla gaza basarak kalkmak gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20251 yıl comment_522522 bir önceki aracım 2014 1,6 tdci focus'tu aracım iki yaşındayken çağlayan adliyesine çok yakın alt geçitte klima düğmesine basmamla stop etmiş çalıştıramamıştım servis yönlendirmesi ile klima düğmesini kapatıp çalıştırdım ve o dar yerden kendimi kurtarıp servise gittim klima kompresörüm kilitlemiş 2 gün serviste kaldı tüm klima aksamı garantiden değişmişti ama öncesinde bir güç azalması hissetmediğimi söylemeliyim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın