Ahmet Çayır Posted April 14 Report Share Posted April 14 Merhaba, focus 2011 titanium araçta anlayamadığım birşey var. formda bulamadım o yüzden buradan sormak istiyorum. araç farları açıkken yada farlar auto moddayken (eğer hava karanlık ve farlar yanıyorsa) start- stop butonuna basıldığında stop etmiyor. stop edebilmek için farları kapatmak gerekiyor. bu bir özellik değildir sanırım. ki bu bir arızaysa neden olur nasıl çözülür? bu konuda bilgisi olan varsa ve cevap verirse sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Posted April 14 Report Share Posted April 14 Araca sonradan eklenen bir şey var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpaslan G Posted April 14 Report Share Posted April 14 abimin hyundai aracında da vardı buna benzer bişey, kontağı kapatsa bile araç çalışıyordu, kapıyı açınca stop ediyordu. daha önce iki kablo arasına köprü yapmışlar araya araya buldu düzeltti. sonradan yapılan birşey varsa ondan dolayı olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahmet Çayır Posted April 14 Author Report Share Posted April 14 sonradan yapılan birşey var mı bilmiyorum. aracı yeni aldık bildiğim kadarıyla auto far ve butonla çalıştırma zaten titanium paketlerde olan şeyler ama bunun dışında bişey yapılmış mı bilmiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts