Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20241 yıl comment_518977 Merhaba , focus 2015 titanium model bir aracım var sync 2 navigasyon kartım takılıydı aldığımda fakat navigasyon güncel değil eski sokak isimlerinde vs kalmış bunu nasıl güncelleyebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi rica etsem Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20241 yıl comment_518978 7 dakika önce, Kerim Oflaz yazdı: Merhaba , focus 2015 titanium model bir aracım var sync 2 navigasyon kartım takılıydı aldığımda fakat navigasyon güncel değil eski sokak isimlerinde vs kalmış bunu nasıl güncelleyebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi rica etsem Yeni kart satın almalısınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20241 yıl Yazar comment_518997 19 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yeni kart satın almalısınız. yeni güncel kartı nereden tedarik edebilirim ve güncel olduğunu nasıl anlarız Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20241 yıl comment_518999 30 dakika önce, Kerim Oflaz yazdı: yeni güncel kartı nereden tedarik edebilirim ve güncel olduğunu nasıl anlarız Şunun F12 olanını alacaksınız, serviste bulunur ama 10 bin civarı olur tahminim fiyatı... Almanyada 40-50 eurolara bulabilirsiniz. Yada Savaş ustada varsa oradan temin edeceğiz size, bana ulaşın bakalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20241 yıl Yazar comment_519006 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Şunun F12 olanını alacaksınız, serviste bulunur ama 10 bin civarı olur tahminim fiyatı... Almanyada 40-50 eurolara bulabilirsiniz. Yada Savaş ustada varsa oradan temin edeceğiz size, bana ulaşın bakalım... bu karta f12 güncellemesi atamıyor muyuz pm atabilir misiniz ben atamıyorum savaş usta kimse yardımcı olur musunuz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın