Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Ege Rallisi.. Sezon açılışı


Ogün Özemre

Önerilen Mesajlar

3tj06.jpg

Ege Otomobil Sporları Kulübü EOSK tarafından 2012 sezonunun ilk rallisi 7-8 Nisan tarihleri arasında İzmir’de organize ediliyor. Ulusal Şampiyona’ya 49, Historic Şampiyona’ya 4 ve Mahalli Kupa’ya 9 otomobil olmak üzere toplam 60 otomobil kayıt yaptırdı.

Büyük bir heyecana sahne olması beklenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı 6 Nisan Cuma günü saat 20:00’da yapılacak Hoşgeldin Kokteyli ile başlayacak. 7 Nisan Cumartesi günü 14:30’da Forum Bornova’dan start alacak ekipler Bademler, Efemçukuru ve Çatalca etaplarını geçecek ve Pazar gününü beklemek için İnciraltı’ndaki servis alanına dönecekler.

Pazar sabah 09:00 itibari ile etaplara yönelecek olan yarışçıları zorlu iki loop ve sekiz etap bekleyecek. Yarış sonunda 138,17 Km’si özel etap olmak üzere ekipler toplamda 408,71 Km yol alacaklar. Ege Rallisi’nin kendine has asfalt etaplarında yarışacak ekiplerden yarışı tamamlayanlar saat 17:14’de finiş podyumunda olacaklar.

Sezonun süprizi 3 kez Avrupa Ralli Şampiyonluğu bulunan Luca Rosetti. Pegasus Racing adına kayıt yaptıran İtalyan pilot Skoda Fabia S2000 ile yarışacak. Takım arkadaşları Skoda Fabia S2000 ile yarışacak olan Burak Çukurova, Punto S2000 ile yarışacak Fatih Kara, Punto S1600 ile yarışacak olan Ünal Şenbahar, Palio S1600 ile Berkay Hakkı Şavkay ve Fiat Punto S1600 ile Simin Bıçakçıoğlu olacak.

Son 3 yılın Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı Castrol Ford Team Türkiye’nin Fiesta S2000’i ile yine şampiyonluk hedefi ile start alacak. Castrol Ford Team Türkiye’nin diğer pilotları Fiesta S2000 ile Murat Bostancı, Fiesta R2 ile Orhan Avcıoğlu ve Fiesta R2 ile Emre Yurdakul.

Parkur Racing iki otomobil ile etaplarda olacak; Türkiye şampiyonlarından Ercan Kazaz Skoda Fabia S2000 ile, genç bayan pilot Burcu Burkut Erenkul ise Ford Fiesta ST ile yarışacak.

Parkurlara geri dönen Volkan Işık, Team 47 Motorsport adına Skoda S2000 ile Ege Rallsisi’nde start alıyor. Takımın diğer pilotu Halim Ateş Mini Cooper ile yarışacak. Takımda ayrıca Sinan Saatçi (Fiat Palio), Ümit Can Özdemir (Fiat Palio) ve Yiğit Alparslan Timur (Fiat Palio) yarışacak.

Neo Motorsport’da Adil Küçüksarı yarışlara geri dönüyor. Mitsubishi Evo 9 ile yarışacak olan Küçüksarı’ya Tezcan Dalfidan (Ford Fiesta ST) ve Furkan Atik (Renault Clio) takımda eşlik edecek.

Tok Sport 4 otomobil ile bu sezona başlıyor. Vedat Diker Punto S2000 ile yarışacakken, Menderes Okur Mitsubishi Evo 9, Mithat Diker Mitsubishi Evo 9 ve Orçun Polat Mitsubishi Evo 8 ile yarışacaklar.

GP Garage’ın bu seneki süprizleri Hakkı Ağaoğlu (Mitsubishi Evo 9), Alptekin Işıkalp (Citroen C2) ve Ali Gülan (Renault Clio Sport).

ST Racing adına Erkan Gürel otomobili Mitsubishi Evo 9 ile parkurda olacak.

Gen Power Team’in pilotu Ender Kozlu ise Fiat Palio ile yarışa katılıyor.

Mahalli Kupa’da Ege Asal Metal ağırlığı var. Takım 7 otomobil ile etaplarda olacak.

Ege Otomobil Sporları Kulübü EOSK tarafından organize edilecek olan 2012 Ege Rallisi Forum Bornova desteği ile gerçekleşmektedir.

Yarışla ilgili bilgi ve dökümanlara www.eosk.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Etaplar

2012%20Ege%20Rallisi%20Harita.jpg

Geçen seneki yarışın özet görüntüleri

Hepimize hayırlısı olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.