Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20242 yıl comment_517571 Herkese merhabalar aracım focus 1 otomatik model 2001 sw giha.Aracimin arka fren ve geri vites lambasını değiştirdim ayni gün viteslerde vuruntu olmaya başladı Özellikle 1 den 2 ye ve geri vites geçişlerinde Tamircilere gidip sorduğumda revizyon yada 0 sanzuman önerdiler.Ben aracı kullanmaya devam ettim aradan bir hafta geçti ve vitesler kendiliğinden düzeldi Başına benzer olay gelen varmı yada alınan yakıtın kirliliği sistemi etkilermi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20242 yıl comment_517575 6 saat önce, Alper drcnli yazdı: Herkese merhabalar aracım focus 1 otomatik model 2001 sw giha.Aracimin arka fren ve geri vites lambasını değiştirdim ayni gün viteslerde vuruntu olmaya başladı Özellikle 1 den 2 ye ve geri vites geçişlerinde Tamircilere gidip sorduğumda revizyon yada 0 sanzuman önerdiler.Ben aracı kullanmaya devam ettim aradan bir hafta geçti ve vitesler kendiliğinden düzeldi Başına benzer olay gelen varmı yada alınan yakıtın kirliliği sistemi etkilermi Bende de 2014 focus 3 otomatik var 2 4 6 viteslere geçmiyordu, birkaç gün geçmedi ben de ekonomik durumlarımdan dolayı biraz beklemek zorunda kalmıştım. Araba yatarken nolduysa bilmiyorum şuan yağ gibi çalışıyor kendiliğinden düzeldi. Umarım tekrarlamaz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın