Kerim Aslan Posted August 9 Report Share Posted August 9 Arkadaşlar merhaba, herkese iyi akşamlar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. 2018 model trend x paket benzin-lpg li bir araca sahibim. Otomatik şanzımanlara karşı hep ön yargılı olduğum için Manuel kullandım ama eşimin ehliyet alma kararıyla otomatiğe geçmeye karar verdim. 10 yıldır da focusun farklı modellerini kullandığım için yine focustan devam etmek istiyorum. Sorun şu, focus 3 te benzin ve dizel otomatik arasında fark varmı, hangisini sorunsuz olarak kullanabilirim. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Posted August 9 Report Share Posted August 9 Benzinli olanlar kuru şanzıman ve sorun çıkarma olasılığı fazla, dizeller yağlı şanzıman ve sorunsuz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerim Aslan Posted August 10 Author Report Share Posted August 10 8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benzinli olanlar kuru şanzıman ve sorun çıkarma olasılığı fazla, dizeller yağlı şanzıman ve sorunsuz. Teşekkür ediyorum, benimde ilk duyduğum benzinli modellerde şanzıman sorunu olduğuydu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts