Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201115 yıl comment_90 İlk olarak Kırtasıyeden aldığım yapışkanlı Mat Siyah folyo ile başladım,3 Lira gibi bir maliyeti oldu .. Izgaralıkları folyo ile uzatarak ST tamponu havası verdim,Kendim yaptığım için gözüme güzel geldi siz ne düşünüyosunuz oda öenmli tabi Öncesi Sonrası Sislerin Beyaz Folyoyla kaplanması vb. gibi diğer uygulamalar daha sonra eklenıcek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201115 yıl comment_903 çok hoş olmuş elinize sağlık bende amcamın arabası focus 1 2004 model aracın ön ızgaralığını yapmayı düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201115 yıl comment_2001 Ellerine sağlık önceki halinden cok daha güzel olmuş Bende düşünüyorum bu folyo işini ama bendeki makyajsız kasa alt ızgaraya cekmeyi düşünüyordum yapılması hakkında biraz bilgi verirmisin elim az cok yatkındır inş yapabilirim. İyi günler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201115 yıl comment_14511 Sislerin olduğu parçayı folyo yerine boyatırsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.Kapı içindeki boya kodunu tanıdık bir boyacıya verin gerisini o halleder,benim arka tampondaki siyah şeridi boyattım orjinal renkten hiç fark yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201115 yıl comment_17236 güzel olmuş eline sağlık. gündüz gözüyle görmek lazım, arka tamponun altındaki parçayıda kapla mutlaka Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153949 evt arka tampon alt kısım bende dusunuyorum yakısır mutlaka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153957 elinize sağlık kaputtaki krom çıtayıda kaplarsanız daha güzel olucaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201313 yıl comment_169022 Yakışmış Benimde bu ve buna benzer yaptığım bir kaç eklemeler var. resimlerini yüklemeye çalışayım bakın bakalım. Yorumlarınızı bekliyorum. Resim boyutlarını düşürürken kalite biraz bozuldu tabi. Haziran 11, 201313 yıl Oğuzhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201313 yıl comment_169050 Kazasız Belasız İyi günlerde Foto ekleme alternatifleri için imzama bakabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın