Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20242 yıl comment_515703 Hepinize merhabalar arkadaşlar ford focus 2012 trendx araçım var aracın sol ön kapısı ile son ön direk arasına bir anahtar giriyor sağ kapı ile sağ ön direk arasına ise 2 anahtar giriyor araç 10 yıldır bende 2. El sahibinden Allaha Şükür hiçte kaza falan yapmadım önceki esokprrtiz raporlarını bulamadım bişey yoktu yani ama çoğu videoda boşluğun geçmişte bir kaza yaptığını anlamina gelir olarak kullanılmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl comment_515744 29.04.2024 - 21:11 tarihinde, Yusuf Hazineli yazdı: Hepinize merhabalar arkadaşlar ford focus 2012 trendx araçım var aracın sol ön kapısı ile son ön direk arasına bir anahtar giriyor sağ kapı ile sağ ön direk arasına ise 2 anahtar giriyor araç 10 yıldır bende 2. El sahibinden Allaha Şükür hiçte kaza falan yapmadım önceki esokprrtiz raporlarını bulamadım bişey yoktu yani ama çoğu videoda boşluğun geçmişte bir kaza yaptığını anlamina gelir olarak kullanılmış Kapı ayarlarından olabilir belki. Zaten 10 yıldır sizdeymiş. Expertize götürüp kontrol ettirebilirsiniz belki ama öğrenzeniz de bir şey olmayacak. En iyisi hiç takmadan devam edin bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın