Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20242 yıl comment_514838 Merhaba, aranıza yeni katıldım,aracım 2020 titanyum araç soğukken 1.5-2bin devir arasında direksiyon tarafı gogusden aşırı Zırıltı sesi geliyor araba ısınınca ses kalmıyor yorumunuz nedir, teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20242 yıl comment_514839 Bir saat önce, Ali Kemal çataloğlu yazdı: aranıza yeni katıldım Aracınız hayırlı olsun. Bununla ilgili tsb yayınlandı Otosan tarafından, motor bölümünde birbirine paralel iki klima hortumu var, onlara izolasyon yapıp plastik cırt takıyorlar ve ses kesiliyor. Ben yaptırdım, servise başvurursanız ücretsiz yardımcı olurlar. Şubat 20, 20242 yıl Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20251 yıl comment_519554 Ali abicim hayırlı akşamlar sorun bendede var çözüm bulabildinmi Gürkan abi hangi borular acaba foto atma şansın varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20251 yıl comment_519557 Benzer sorun bende de vardı araba soğukken özellikle alt devirlerde göğüsten zırıltı şeklinde geliyor ısınınca kesiliyordu. Servise eksantrik mili değişimi için gitmişken ona da bi bakmalarını rica etmiştim arabayı teslim aldığımda göğüsün altında direksiyonun oralarda sadece küçük bir civata gevşemiş onu değiştirmişler ve sorun gerçekten de çözüldü bir daha da hiç duymadım. Belki sizde de öyle bir şey olabilir aklınızda bulunsun. 21.02.2024 - 00:16 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Aracınız hayırlı olsun. Bununla ilgili tsb yayınlandı Otosan tarafından, motor bölümünde birbirine paralel iki klima hortumu var, onlara izolasyon yapıp plastik cırt takıyorlar ve ses kesiliyor. Ben yaptırdım, servise başvurursanız ücretsiz yardımcı olurlar. Gürkan hocam bir kaç ay önce göğüsteki zırıltılı sesi servise anlatırken servisteki danışmana bundan bahsettim bilgisayardan bir şeylere baktı sonra hayır öyle bir tsb yok dedi. Acaba o hizmeti iptal mi ettiler yoksa şehirden şehire yetkili servisler yetkinliği değişiyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20251 yıl comment_519558 14 dakika önce, Ahmet Ksr yazdı: hayır öyle bir tsb yok dedi. Sallamış eleman, 12 saat önce, Ulvi Dardan yazdı: foto atma Forumda vardı daha önce ama silindi sanırım geçmiş kopukluk olunca. Arıyorum ve bulup yayınlayacağım burada... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20251 yıl comment_519581 21.01.2025 - 08:49 tarihinde, Ahmet Ksr yazdı: tsb 20.01.2025 - 20:15 tarihinde, Ulvi Dardan yazdı: hangi borular Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın