Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20232 yıl comment_513515 Focus 3.5 arabam cama su atmıyor sanayide baktılar meme fıskiye plastiği galiba adı kırılmış su içine alıyordu diğeri sağlam olanı söktüler 1 adet bundan lazım internet de bulamadım mk3 için var oda biraz uzun 3.5 uyumlu hiç bir yerde bulamadım nerde bulurum yada elinde olan varmı fotoğraf ekledim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20242 yıl comment_514225 Konusu açılmışken burdan devam edeyim dedim, silecek suyu uyarısı veriyordu sabah işe giderken bitti neyse akşam üzeri su koydum motor çalışıyor ama atmıyor fıskiye memelerimi tıkandı acaba diye düşündüm kaputun altındaki bağlantı yerinden söktüm oraya su gelmiyor havamı yaptı ne oldu anlamadım, serum hortumu ile üst ilave kapağından üfledim çektim ama nafile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20242 yıl Solution comment_514243 Kaputun altındaki checkvalf bozulmuş %90 son bastığımda pislik tıkadı veya bozulacağı varmış değişti düzeldi. Ocak 9, 20242 yıl Adem Kazıl tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20242 yıl comment_514250 Bu parça ile alakalı olabilir bu parça kırılmıştı hiç gelmiyordu cama su Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20242 yıl comment_514251 4 dakika önce, Berke Yılmazkaya yazdı: Bu parça ile alakalı olabilir bu parça kırılmıştı hiç gelmiyordu cama su benimkinin checkvalf bozulmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın