Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

2015 Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium Donanım Lastik Basınç Sensörleri Algılanamadı Hatası

Samet VURAL

Soru

Arkadaşlar aracımda bugün itibariyle yol bilgisayarında Lastik Basınç Sensörleri algılanamadı hatası veriyor..lastik basıncını sıfırlıyorum 10 15 km geçmeden tekrar aynı hatayı alıyorum..Başına gelen var mı acaba? Bi de bizim bu araçlarda lastk basıncını ekran üzerinden tekerleğe göre hangisi kaç PSI'dır şeklinde göremiyor muyuz..Lastik indiğinde her defasında 4 lastiği kontrol etmek zorunda kalıyoruz?Teşekkürler şimdiden

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

Bugün lastikçiye geldim onların cihazıyla kontrol ettik 3 tanesinin pili bitmiş olarak görünüyor bir tanesi çalışıyor. Benim cihazla aynı sol arka sensör çalışıyor olarak gösterdi. Nasıl bir şanssızlıksa üçünün pili aynı anda bitmiş.

Bir de daha bir yıl oldu takalı nasıl bitmiş aklım almadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.