Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20233 yıl comment_508758 Herkese iyi Forumlar. Şöyle bir kaza geçirdim: Benim için şu parçalar gerekli yardımcı ola bilecek var mı? : Araç 2017 Ford Focus 1.0 L SE Benzin otomatik şanzıman 125HP Turbo radyatörü Klima radyatörü Motor radyatörü (esas radyator da diyorlar galiba) Şanzıman radyatörü - soğutucusu ve ya türkçesini tam bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20233 yıl comment_508760 2 dakika önce, Mahmud Bayramli yazdı: yardımcı ola bilecek var mı? : Forum sponsorumuz Er-Ol otomotive ulaşırsanız yardımcı olurlar. Bakü'ye parça gönderimi nasıl olur onlarla istişare edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20233 yıl Yazar comment_508762 13 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Forum sponsorumuz Er-Ol otomotive ulaşırsanız yardımcı olurlar. Bakü'ye parça gönderimi nasıl olur onlarla istişare edebilirsiniz. Whatsapp üzerinden ulaşa bileceğim bir numara var mı? Çünki buradan normal arama yapamıyorum da Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20233 yıl comment_508764 2 dakika önce, Mahmud Bayramli yazdı: Whatsapp üzerinden ulaşa bileceğim bir numara var mı? Çünki buradan normal arama yapamıyorum da Özelden gönderiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın