Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20197 yıl comment_506476 Focus 2016 trendx aracımda telefondan müzik dinlemek istiyorum ancak aux girişi görünürde yoktur. USB girişinden ayrı aux dönüştürücüsü gibi bir yöntem bilen var mı? Yada arabada telefondan müzik dinlemenin yöntemini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20197 yıl comment_506477 Sorularınızı anlamadım ancak hatta ne gibi USB AUX sorunsalı var ? Mevcut konularımıza baktınız mı veya herhangi bir araba için bu konuda aramalar (sitemizde de) yaptınız mı? Birçok çözüm sunan aparatlar var veya aracınızın müzik sistemini değiştirmeniz gerekir. Keyifli araştırmalar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20197 yıl comment_506552 30.06.2019 - 09:08 tarihinde, Uğur Kat yazdı: Focus 2016 trendx aracımda telefondan müzik dinlemek istiyorum ancak aux girişi görünürde yoktur. USB girişinden ayrı aux dönüştürücüsü gibi bir yöntem bilen var mı? Yada arabada telefondan müzik dinlemenin yöntemini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler Bluetooth ile bağlanabilirsiniz. Zaten aux girişi o kadar da kaliteli ses vermez. Ses dengesini ayarlayamazsanız cızırtı bile yapar. Hoş bluetooth da kaliteli müzik dinlemek zordur. Fakat youtube dan müzik dinlemek için yeterli olabilir. Usb girişi varmış madem ki. 320 kpbs müzikleri yükleyin ve dinleyin bence. Kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20197 yıl Yazar comment_506582 Arabada sadece USB var aux a razıyım ama Bluetooth olmadığından öylede bağlanamıyorum ancak bugün bir alet sipariş ettim AliExpress ten umarım olumlu olur geldiğinde ve burada paylaşırım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın