Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Aux Usb Sorunsalı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 2016 trendx aracımda telefondan müzik dinlemek istiyorum ancak aux girişi görünürde  yoktur. USB girişinden ayrı aux dönüştürücüsü gibi bir yöntem bilen var mı? Yada arabada telefondan müzik dinlemenin yöntemini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler 

Yanıtlama zamanı:

Sorularınızı anlamadım ancak hatta ne gibi USB AUX sorunsalı var ? 

Mevcut konularımıza baktınız mı veya herhangi bir araba için bu konuda aramalar (sitemizde de) yaptınız mı? Birçok çözüm sunan aparatlar var veya aracınızın müzik sistemini değiştirmeniz gerekir. Keyifli araştırmalar.

Yanıtlama zamanı:
30.06.2019 - 09:08 tarihinde, Uğur Kat yazdı:

Focus 2016 trendx aracımda telefondan müzik dinlemek istiyorum ancak aux girişi görünürde  yoktur. USB girişinden ayrı aux dönüştürücüsü gibi bir yöntem bilen var mı? Yada arabada telefondan müzik dinlemenin yöntemini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler 

Bluetooth ile bağlanabilirsiniz. Zaten aux girişi o kadar da kaliteli ses vermez. Ses dengesini ayarlayamazsanız cızırtı bile yapar. Hoş bluetooth da kaliteli müzik dinlemek zordur. Fakat youtube dan müzik dinlemek için yeterli olabilir.

Usb girişi varmış madem ki. 320 kpbs müzikleri yükleyin ve dinleyin bence.

Kolay gelsin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arabada sadece USB var aux a razıyım ama Bluetooth olmadığından öylede bağlanamıyorum ancak bugün bir alet sipariş ettim AliExpress ten umarım olumlu olur geldiğinde ve burada paylaşırım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.