Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl comment_505873 Selam arkadaşlar 2010 model otomatik vites araç sahibiyim araç vites kutusu arızası ve motor arızası uyarısı vermekte ancak hata kodu vermemektedir. kontağı açıp kapayınca hata düzelmektedir. bu arızayı 2-3 günde bir yapmaktadır. Servis nedenini bulamadı. Hata kodu vermediği için deneme yanılma yöntemi uygulamak istiyor. Araç 62000 km de daha bakımları düzenli yapılmakta. Sorun hakkında yardımcı olurmusunuz ? kronik ford arızası mı? arıza nasıl giderili Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl comment_505904 aynı sorun benim başıma geldi , türlü şekilde arıza şekilleri sundu ustalar gösterge lehim , vites kutusu sensör hataları vb , ama hiçbiri değildi sorun çözüm içinde göstergenin üzerindeki plastik kısma vurma daha çok, benim sorun kaput altındaki sigorta kutusundaki röle ve sigortalardı çakmak sigortayı oynadığımızda bütün o dediğiniz sorunları kaybolduğunu gördük kısaca siz kaput altındaki sigorta kutusunda tüm sigortaları çıkarıp deneyin varsa orjinal röle ve sigortalarla yeni parçalarla değiştirin mucizeyi görün .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20197 yıl comment_506024 geçmiş olsun aynı problem 2008 focus otomatikte bende yaşadım uyarı verir motor vites kutusu hiz keser km saatinde ibrelerde dalgalanma olur ekranda görüntü var mı yok mu ikincisi beyin ünite değişecek sorun bu Haziran 22, 20197 yıl rıdvan can tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl comment_506125 Bendeki sorun tavandaki anten deliğinden su damlamasıydı şanzımanın üstüne, devreleri bağlantıları temizlettikten sonra tekrarlamadı(tekrarlamadığı için sorun oydu diye tahmin ediyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20197 yıl Yazar comment_506325 Sigortaları söküp taktım 1 hafta hata vermedi bugün yine hata verdi ibrelerde oynama yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın