Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl comment_504740 Merhaba Arkadaşlar, 2011 model 1.6 Tdci 110 ps lik focus 2 aracım da klimayı açınca araç çekişten düşüyor. Klima kapalıyken çekiş performans çok iyiyken klima da araba hantallaşıyor. Turbo boruların da vs herhangi bir problem yok. Yorum larınızı bekliyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl comment_504741 Klima kompresörüne bir baktırın, kaçak vs olabilir mi? Alternatör kaynaklı bir sorun varsa da yapabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl Yazar comment_504744 Klima komprosöründe arıza olsa fan auto konumunda hız ayarlaması yapamaz diye düşünüyorum, bende yapıyor. Alternatör arızası olduğunda da marş ı geç alması lazım diye düşünüyorum, bende öyle bir problem de yok. Arıza kodu vs de yok. Çözemedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl comment_504745 5 dakika önce, Burhan Bostancıoğlu yazdı: Alternatör arızası Focus 2 aracımda alternatör arızası yaptığında marş almasında sorun olmamıştı, zaman zaman çekiş düşüklüğü yapıyordu, kış zamanı olduğu için klima ile ilgili bir sorun yapmamıştı. 80 bindeydi ve alternatör değişmişti. Sizin araç kaç bin km de? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl comment_504748 11 dakika önce, Burhan Bostancıoğlu yazdı: 130 binde benim aracım. Alternatör hiç değişmediyse bir baktırın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl Yazar comment_504749 Bayram sonrası mutlaka baktırıcam. Alternatör arızası belirtileri nedir hocam? Bilginiz var mı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın