Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492726 Merhaba biraz fazla ama 3 sorum olacak; Aracım 1.25 fieasta benzinli 2010 model 1. Geçenlerde uzun süre değişmediği için polen filtresini kendim değiştirmek istedim. Bosch marka uygun filtreyi biraz zorda olsa eskisini çıkartıp taktım. Filtre yönü eskisinde belli değildi , yenisinde ok işareti ile ingilizce akım yönü yazılmıştı. Bende ok araç kabininini gösterecek şekilde taktım. değişimden öncede şimdide hava kanallarının yönünü değiştiremiyorum. Hep pencere önü buğu çözücü çok üflüyor , kabine ya da ayaklara çok az üflüyor. 2. Bu araçtaki antifiriz turuncu renktemi , fotoğraftaki antifiriz uygun mudur? 3. Polenle birlikte yağ filtreside aldım ama değiştiremedim. Bana biraz boyutu küçük geldi ama uygun mu? Ocak 9, 20197 yıl mehmet ceylan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492727 Bunları almadan önce sorsaydınız keşke, havalandırma için kontrol edilmesi lazım yönlendirmelerde kırık olabilir ona uzaktan bakamayız. Müsait olduğumda parçalara bakabilirim ama ne zaman bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl Yazar comment_492728 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bunları almadan önce sorsaydınız keşke, havalandırma için kontrol edilmesi lazım yönlendirmelerde kırık olabilir ona uzaktan bakamayız. Müsait olduğumda parçalara bakabilirim ama ne zaman bilemiyorum. Teşekkür ederim. antifirizi almadım . Ama aracın üstündeki turuncu ben pembe oluyor sanıyordum . filtreleri set halinde aldım interntten aldığım yer uyar dedi uymazsa değiştireceğiz artık. Ben sizden uzaktayım , kanallara bir ara baktıralım , bakım zamanı geldi zaten yakında . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın