Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20187 yıl comment_490336 Merhabalar arka kamerayı açınca "Dikkat, lütfen güvenlikten emin olun" diye bir uyarı çıkıyor. Bu uyarı daha önce yoktu, birden bire çıktı. Bunu kapatamıyor muyuz? (Cyclone cihaz mevcut) İlave olarak aşağıda resmini koyduğum soket gibi olan şey ne işe yarıyor. Kitapçığa baktım ama bulamadım nedense:) Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20187 yıl comment_490355 1- Menülerde dolaşın ayarı varsa vardır yoksa da Cyclone'a sormak lazım veya Google'da çıkar. 2- Orası eğer donanımlar olsaydı, park sensörü açma kapama anahtarı ve Otomatik start-stop anahtarı var. Bunlar olmadığı için bozuk paralık bi yer işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20187 yıl Yazar comment_490364 Cevap için teşekkürler. Yalnız bozuk paralık yeri dediğiniz kısımdan bahsetmemiştim. onun bir üstünde kırmızı ile çerçeveye aldığım yeri sormuştum. sanki kart vs gibi birşey sokmalık yer gibi duruyor. Aralık 16, 20187 yıl Tuncer Y. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20187 yıl comment_490365 2 dakika önce, Tuncer Y. yazdı: Cevap için teşekkürler. Yalnız bozuk paralık yeri dediğiniz kısımdan bahsetmemiştim. onun bir üstünde kırmızı ile çerçeveye aldığım yeri sormuştum. sanki kart vs gibi birşey sokmalık yer gibi duruyor. Ben de oradan bahsettim. Kartlık ve bozuk paralık diye geçiyor, düz plastik yerine böyle bir çalışma yapılmış çektiğiniz foto flaşlı olduğu için çentikleri seçemedim ne girebiliyorsa içine o'luk ? . Özel bir fonksiyon yok özetle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20187 yıl Yazar comment_490366 Tamamdır şimdi anladım? çentikleri ben özel elektronik slot falan sanmıştım:) dediğiniz gibi klasik tutma çentiğiymiş. teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın