Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20187 yıl comment_480067 Selaminaleyküm arkadaşlar elm 327 cihazla mk3 sis farı için beyin aktivasyonunu nasıl yapabilirim ? Adım adım tarif edebilecek veya resimli yada videolu anlatım paylaşabilecek varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20187 yıl comment_480075 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Genel Bilgiler kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20187 yıl comment_480080 3 saat önce, Gökhan Baydar yazdı: Selaminaleyküm arkadaşlar elm 327 cihazla mk3 sis farı için beyin aktivasyonunu nasıl yapabilirim ? Adım adım tarif edebilecek veya resimli yada videolu anlatım paylaşabilecek varmı ? başkan tesisatı çektinizmi? çekti iseniz nasıl çektiniz bir özet geçer misin? araç kaç model hangi paket ve tesisat kablosu çekilimiydi 10 gündür tesisat kablosu arıyorum bulamadım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın