Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20188 yıl comment_476238 Arkadaşlar merhaba, Aracımı servise bıraktığımda 1.5 tdci powershift focus verdiler. daha sonra aynı model başka bir aracıda test etme şansım oldu. İkisindede kafama takılan frenleme oldu. Araçla frene bastığımda abs çok çabuk devreye giriyor ve aracın durması çok uzun sürüyor. pedala ne kadar sert basarsam basayım araç gerçekten çok fazla kayıyor. siz kullandığınız için daha iyi bilirsiniz bu durum normalmi yoksa banamı öyle geldi ? bu arada ıkı araçtada continental lastik vardı. onlada alakası olabilir diye düşünüyorum? teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20188 yıl Solution comment_476239 Lastik ömrünü yitirmeye başladıysa yeri tutamaz ve bu anda ABS devreye girer olağan durumdur. Eğer bu ise problem, kullanıcı bu lastik sorununu rahatlıkla anlayabililir zaman içinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20188 yıl Yazar comment_476323 lastiklere baktım dişleri çok sağlamdı ve en fazla 1 yıllık lastiklerdi. üretim tarihinede baktım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20188 yıl Yazar comment_476384 basınç normaldi. serviste kışlıklar sökülüp yazlıklar yeni takılmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20188 yıl comment_476385 34 dakika önce, Orhan T. yazdı: basınç normaldi. serviste kışlıklar sökülüp yazlıklar yeni takılmıştı. Kendi aracınız kayan herhalde, basıncı bir de siz kontrol edin bugün ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın