Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20188 yıl comment_461396 Herkese merhaba Aliexpressten fotograflardaki ürünü satın aldım . Baglanti icin 4 farkli renkte toplam 5 kablo var . Siyah , kirmizi , beyaz ve iki tanede sarı kablo . Akünün + ucuna kırmızı kabloyu bağlayıp siyah kabloyuda sigorta kutusundan bi yere bağlayınca ledler yanıyor fakat doğru sigortayı bulamadım . Cogunda motoru calistirinca ledler söndü . Kornaya bağladım onda da kornaya basınca ledler yandı bırakınca söndü . Sari kabloları ve beyaz kabloyuda nereye bağlayacağımı bilmiyorum . Bu ledlerin sinyal verme özelligide var . Sarı kablolar onun için sanırım . Çok uğraştım ama olmadı en sonunda bozucam arabayı . Elektrikten anlayan abilerimiz kardeslerimiz varsa tavsiyelerini esirgemesinler lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20188 yıl Yazar comment_461404 Tesekkur ederim fakat bu konulara baktım , yinede baglantiyi yapamadım . Kablo renkleri farklı . Benimkilerin ustunde neyin ne oldugu yazmiyor . Sigortalari kurcaladikca bi sorun cikacak diye tum kombinasyonlari deneyemiyorum da . Bu gece biraz daha uğraştıktan sonra hallettim . Konu kilitlenebilir . Şubat 25, 20188 yıl Furkan Zaman tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın