Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455450 Hayırlı akşamlar herkese sorunum 2006 ghia içeri hiçbir şekilde kademeleri sonuna kadar getirmiş olsamda üfleme yapmıyor ac açtım fan çalışıyor fakat oda üfleme yapmıyor tabi buda hava soğuk olduğu için icersi buhar yapıyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum sorun ne olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455452 Polen filtresi ne baktınız mı hiç ? Uzun süredir değişmediyse belki tozdan dolayı kapanmıştır buda içeriye hava gelmesini engelleyebilir . Ocak 7, 20188 yıl Uğur Şaran tarafından düzenlendi Yanlış yazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl Yazar comment_455453 Yok baktirmadim fakat yağ filtre bakımında hepsini degistirdim yani haziran ayında bu kadar zamanda polen filtresi dolar mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl Solution comment_455455 Aynısını yaşadım, fan motorunun ömrü gelmiş @ER-OL Otomotiv'den Kale marka aldım değiştik, çalışıyor şu an. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl Yazar comment_455515 2 saat önce, Uğur Şaran yazdı: Polen filtresi ne baktınız mı hiç ? Uzun süredir değişmediyse belki tozdan dolayı kapanmıştır buda içeriye hava gelmesini engelleyebilir . Polen filitresi ile alakalı olacağını düşünmüyorum çünkü yolda giderken içeri hem cam tarafından hem ön gözlerden hava geliyor sıcak yada soğuk nasıl ayarlarsan klima fanida çalışıyor sadece fan düşük yada yüksek devirde hiçbir şekilde üfleme yapmıyor sigortası nerede onu bilmiyorum yada rölesi hangisi sigorta kutularının yerlerini biliyorum fakat kaç numara onu bilmiyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın