Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20178 yıl comment_445880 Merhabalar; Resimde görüldüğü gibi bir sorun yaşıyorum. Sanki tam oturmamış gibi duruyor. Ford servise gideceğim ama önce size sormak istedim. Bu normal mi? (Burası daha açıktı elimle ittirince kapandı -şuan- ama sonra yine açılıyor, tırnak varsa yerine oturmamış gibi. Buranın tamamen kapanmaması can sıkıcı ve sürekli gözüm oraya değiyor.) Kasım 5, 20178 yıl Mehmet AKYÜREK tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20178 yıl comment_445882 Otomatik MesajBu konu, Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- İç & Dış Görünüm kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20178 yıl Solution comment_445883 Böylesi sıfır araçlarda da oluyor. Böyle olması teoride normal değil ama sizde de olması normal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20178 yıl Yazar comment_445884 Kardeş ben de bu aracı sıfır aldım, yani araç henüz 300 km de. Aynı parçanın Alt resimdeki parça yerine oturmamıştı ve onu yatırmıştım. Takarken bunu çıkarmış olabilir diye düşünüyorum. Ne yapmak icap eder? Tadili aldığım yer yapar mı ya da mümkün mü? Sorunsuz diye sıfır araç alıp bu tip sorunlarla uğraşmak iğrenç. Teşekkürler. Kasım 5, 20178 yıl Mehmet AKYÜREK tarafından düzenlendi Yeni resim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın