Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20178 yıl comment_444025 Arkadaşlar merhaba 2007 model mk2 focus sahibiyim aracım için body kit yaptırmak istiyorum komple olucak ve fiberglas istemiyorum internette baktim ama toplu sekilde yok ve çoğu fiberglas olarak imal ediyo istanbul ici parcalari bulabilecegim önerebileceginiz bir yer varmi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20178 yıl comment_444030 Merhabalar body kitten kastınız St kit ise mk 2 kasa için bu aralar malesef yetkili servis haricinde bulamazsınız. Genelde satılan ürünler hep fiberglass .Rs kit ise mk 2 için var ve fiberglass olarak satılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20178 yıl Yazar comment_444031 Fiberglass ta pek icime sinmedi açıkçası kullananlar güneş ten dolayi boya atmasi catlamasi vs sikayetleri var ama saglam olurmu acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20178 yıl comment_444052 Sağlamlık konusunda bilgim yok malesef. Er-ol otomotiv anlaşmalı iş yerlerimiz arasında. Yakın zamanda ford focus mk 2 kasa st tampon için mesajlaştık. Yakın zamanda stoklarına gireceğini belirttiler. Bence sizde benim gibi bekleyin derim. Focus mk 2 st tampon , mk 2,5 focus St ve Rs tampon focusa göre çok parçalı olduğu için fiberden üretilemiyor. Orjinal plastik almanızı tavsiye ederim . Marşpiyerleri ise çekinmeden fiber alabilirsiniz. Almadan önce kalıplarına bakın ve alacağınız yeri iyice araştırın üreticisinden almak her zaman daha iyidir. Ekim 21, 20178 yıl Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444083 mk2 için plastik set bulunması imkansız olmasada birazcık zor. (tayvan plastiği vs.) Para sıkıntı değilse yetkili servisle bir görüşün derim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın