Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_434003 Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 powershift Titanium aracımda bi süredir ilk kalkışta gaza basınca 1-2 saniye geç tepki veriyor sanki arkadan çekiyolarmış gibi. Araç hareket ettikten zaman zaman vites geçişleri de geç ve baya hissedilir oluyor. Aracın çekişide düştü Servise götürdüm ustayla tur attık ancak anlayamadı. Bana sanki gaz pedalındanmış gibi geliyor ancak eminde değilim tabi. Buna benzer bir sorun ile karşılaşan arkadaşlar varmı? Yardım ve yorumlarınız için teşekkürler. (Forumda bu konu ile ilgili bir başlık bulamadım eğer barsa özür dilerim) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl Yazar comment_434552 11 saat önce, murat özcan yazdı: tcm olabilir ,baktırdınızmı? Murat bey işlerimin yoğunluğu sebebi işe servis randevusu henüz almadım ve gösteremedim. Tcm nasıl bir arıza yapar nasıl bir orıblem ile karşılaşılır hiç bir bilgim yok eğer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 20179 yıl comment_434616 sizin sorunlarınıza ek olarak vitesi boşa atma ve artı eksi çalışmama sorunlarım vardı,tcm yi ozaman öğrendim bende,şanzımanın beyniymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 20179 yıl Yazar comment_434617 Anladım ? Servisteyim şu an geldim arabayı inceleyecek olan teknisyen arkadaş evlenme iznine çıkmış 2 hafta sonra tekrar gelicem ? Cevabınız için teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın