Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Powershift Kalkışta Geç Kalkma Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 powershift Titanium aracımda bi süredir ilk kalkışta gaza basınca 1-2 saniye geç tepki veriyor sanki arkadan çekiyolarmış gibi. Araç hareket ettikten zaman zaman vites geçişleri de geç ve baya hissedilir oluyor. Aracın çekişide düştü Servise götürdüm ustayla tur attık ancak anlayamadı. Bana sanki gaz pedalındanmış gibi geliyor ancak eminde değilim tabi. Buna benzer bir sorun ile karşılaşan arkadaşlar varmı? Yardım ve yorumlarınız için teşekkürler. (Forumda bu konu ile ilgili bir başlık bulamadım eğer barsa özür dilerim)

Yanıtlama zamanı:

tcm olabilir ,baktırdınızmı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 saat önce, murat özcan yazdı:

tcm olabilir ,baktırdınızmı?

Murat bey işlerimin yoğunluğu sebebi işe servis randevusu henüz almadım ve gösteremedim. Tcm nasıl bir arıza yapar nasıl bir orıblem ile karşılaşılır hiç bir bilgim yok eğer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim. 

Yanıtlama zamanı:

sizin sorunlarınıza ek olarak vitesi boşa atma ve artı eksi çalışmama sorunlarım vardı,tcm yi ozaman öğrendim bende,şanzımanın beyniymiş ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Anladım ? Servisteyim şu an geldim arabayı inceleyecek olan teknisyen arkadaş evlenme iznine çıkmış 2 hafta sonra tekrar gelicem ? Cevabınız için teşekkürler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.