Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl comment_433655 Merhaba, 2016 Focus Titanium SW aracım var. Aracı yıkamadan aldıktan sonra aracı park ederken park sensöründe anormallik fark ettim. En başta park ederken ekranda çıkan park yardımcısında sağ ve sol uzaklık simgelerinin yok olduğunu sonrasında yanlardaki engellerde sensörün çalışmadığını fark ettim. Otomatik park özelliğinde ekran sembolu olması gerektiği gibi gösteriyor fakat yanları görmediğinden nesneye uzaklıkta gösterdiği yeşil-turuncu-kırmızı renkleri göstermediği gibi ses de vermemekte. Sağ ve sol aynı şekilde. Otomatik park'ı denemedim ne yapacağını bilmediğimden. Ekteki resimlerden biraz daha açıklayıcı olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl comment_433657 Yıkama esnasında tazyikli su sıkılması problemi gibi duruyor. Hele biraz zaman geçsin düzelir diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl comment_433658 Yıkamacı yakından su tuttuysa arkalarındaki soket yerinden çıkmış olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl Yazar comment_433666 Fikirleriniz için teşekkürler. o halde , soket çıkmadıysa ve ıslanmadan kaynaklanan birşeyse sabaha birşey kalmaz yani umarım öyle olur. Soketi vs ise benim takmam mümkün müdür servise götürsem daha mı iyi olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl comment_433671 25 dakika önce, Serdar Ş yazdı: Fikirleriniz için teşekkürler. o halde , soket çıkmadıysa ve ıslanmadan kaynaklanan birşeyse sabaha birşey kalmaz yani umarım öyle olur. Soketi vs ise benim takmam mümkün müdür servise götürsem daha mı iyi olur? Soket çıkma ihtimalini düşük görmekle birlikte (yıkamacı çok başarılı değilse ?) elin yatkınsa sende yapabilirsin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl comment_433693 Klavuzdaki gibi yikama esnasinda yuksek basinctan kaynaklanabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20178 yıl Yazar Solution comment_434391 Merhabalar, Yarın bu sebepten aracımı servise götürecektim. Fakat bu akşam park ederken fark ettim ki. sağ ve sol park yardım göstergesi yarım olmak üzere geri gelmişti. Bir iki tur atıp tekrar park ederken bu sefer tüm etrafın göstergesi gelip, sensör sinyalininde çalışmaya başladığını gördüm. Sanırım dediğiniz gibi ıslaklıktan bir sorun oluşmuş. Anca kurudu sanırım Teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın