Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20179 yıl comment_429287 Merhaba, Aracım 2016 model ti vct powershift. İlk kalkışlarda sanki patinaj çekiyor hissi veriyor. Aynı zamanda 1. ve 2. vites değişikliklerinde gıcırtı sesi geliyor alttan. Araç sanki vitesleri gıcırta gıcırta değiştiriyor gibi. Sürücü penceresi açıkken duyabiliyorum gıcırtılı vites geçiş sesini. Ne yapmak lazım üstadlarım? Acaba bu normal mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20179 yıl comment_429291 21 dakika önce, Ozan Şimşek yazdı: normal mi? Ozan araç yeni, doğal olarak gıcırtı için direk servise başvururdum ben ? Patinaj için lastikleri ve havalarını kontrol etmek lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20179 yıl Yazar comment_429303 en kısa zamanda aracı götüreceğim. Eğerki üretimden kaynaklı bir problem var ise garanti devreye girer değil mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20179 yıl comment_429306 14 dakika önce, Ozan Şimşek yazdı: en kısa zamanda aracı götüreceğim. Eğerki üretimden kaynaklı bir problem var ise garanti devreye girer değil mi Aynen öyle. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın