Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Anahtar Kumandası Arızası Hk


İsmail K.

Soru

Herkese merhaba,

 

2008 Model Collection aracımın anahtar kumandası kapıları açacakken bazen 4-5 kez basmadan açmıyor bazen bir kaç gün hiç sorunsuz çalışıyor ama takıldığı zaman can sıkıcı bir şekilde 2 kez, 3 kez bazen 4-5 kez basmak gerekiyor. Kilitleme de şimdilik bir sorun yok. Sanayide bir anahtarcıya sordum beyinden olabilir dedi. Bu sorunu yaşayan birisi varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Aynı sorunu farklı zamanlarda 2 kere yaşadım.  Bahsettiğiniz gibi birkaç kere basmadan almıyor. Kumandanın pilini değiştirdim ama yine devam etti. Sorun evde yada işte farketmedi 2-3 gün sürdü. İkincide vaktim vardı servise gittim. Doktora giden hasta misali orada hiç sekmeden tepki verdi. Bu şekilde birkaç aracın geldiğini ama birşey tespit edemediklerini belirtiler. Keşke serviste de tutukluk yapsaydı ama olmadı. Sorunun kaynağı olarak çevredeki sinyal yada sinyal bozucular olarak söylediler. Son olarak garaj kumandanızı arabanın içinde bırakmayın dediler. Garaj kumandam hala arabada 1 aydan fazla oldu tekrar sorun yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.