Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl comment_424463 Merhaba arkadaslar aracımı aldıgımda navimex marka multimedya taktırdım ilk başlarda yoktu ama sonraları yapmaya başladı sürtme sesi geliyor multimedya üstüne bastırınca kesiliyor bu ses nasıl önüne geçebilirim sizin araçlarınızdada varmı teybin oldugu yerde böyle ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl comment_424465 Sünger uygulayabilirsiniz. Bu arada cihazınız android mi? Ben de benzer bir şeyler düşünüyorum. Sesli komut vs çalışıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20179 yıl Yazar comment_424652 Evet android sesli komut çalışmıyor onun harici otomatik park ve diger bütün sistemler çalışıyor dokunmatik ve hızı çok güzel 7 aydır kullanıyorum bi problem yaşamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20197 yıl comment_507028 9.06.2017 - 01:35 tarihinde, gökhan kavutcu yazdı: Merhaba arkadaslar aracımı aldıgımda navimex marka multimedya taktırdım ilk başlarda yoktu ama sonraları yapmaya başladı sürtme sesi geliyor multimedya üstüne bastırınca kesiliyor bu ses nasıl önüne geçebilirim sizin araçlarınızdada varmı teybin oldugu yerde böyle ses Bende de aynı sorun var. Acaba trim sesini çözdünüz mü Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın