Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423200 Merhaba arkadaşar 2 gün önce aracımın triger setini değiştirdim bunun yanında motor temizliği yaptırdım araç makinaya bağlı kaldı 45 dk o şekilde araç yaklaşık 6 aydır bende ne zaman düğmeye bassam anında çalışır bu işlerler olduktan sonra 2 gündür araç ilk marşta çalışmıyor marş almıyor düğmeye basıp tekrar çalıştırmayı deniyorum 2.sinde alıyor bunun sorunu nedir. akü yeni Haziran 2, 20179 yıl gökhan kavutcu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20179 yıl Yazar comment_437986 merhaba arkadaşlar daha önceden sormuştum ama kimse cvb vermemişti sorun 2 aylığına geçmişti ama geçen hafta yeniden başladı ve sorun çözüldü triger ve motor temizliğiyle alakası yokmuş bundan 5 gün önce aracım 17 18 saat kadar kullanmadım ve marşa bastığımda aracı çalıştıramadım ateşleme yapıyor ancak mazot gelmiyordu 4 5 marş sonunda çalıştı bunu tekrarladı uzun süre kullanmadığım sürelerde özel servise götürüp bağladıklarında usta filtreden olduğunu söyledi ve mazot filtresini değiştirdik 3 gündür sorun yok aracın çekişinde gidişinde kalkışında bi problem yoksa sadece yazın kışın farketmez geç çalışıyorsa 4 5 marşta mazot filtreniz tıkanmış demektir büyük ihtimal Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın