Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hizmetten Çok Memnun Kaldım!


Önerilen Mesajlar

Aracı aldığım bayi yüzünden kafamda birtakım ön yargılar oluşmuştu. Nerden bulaştım lanet olsun demiştim açıkçası. Ama bugün araçta şüphelendiğim birkaç ses ve titreşim için Düzce Görür otomotiv Ford Yetkili servisine gittim ve Hizmetten çok memnun kaldım! Aracımı önce baş teknisyenle test ettik, sonra cihazlara bağlayıp test ettiler, periyodik kontrollerini yaptılar. Bizde o ara yeni kuga ve mondeo testine çıktık. Kontroller tamamlandıktan sonra baş teknisyen, Araçta hiçbirşey olmadığını, gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi söylediler. Hatta baş teknisyen sen pimpirikli birisin ikna olmadın galiba dedi. Sıfır bir focus ile beni teste çıkardı. O da aynıydı titreşim ses filan.. Kafanı takma garantili araç, kafana takılan birşey oldumu biz burdayız dediler. Aracı da güzelce temizleyip teslim ettiler.. Helal olsun diyorum!! Çevre il ve ilçelerdeki arkadaşlara şiddetle Tavsiye ederim..! Saygılarla..

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aracımdan gelen sesler için, Ford'un internet sitesinden Müşteri İletişim Formu doldurmuştum, geri dönüş yaptılar. 444 3 673'ten aradılar, sorunlarımı dinlediler. Amörtisör ve debriyaj sistemimden ses geldiğini söyledim. Konuyla ilgili beni tekrardan Düzce Görür Otomotiv'e yönlendirdiler. Ve beklentileriniz karşılanmazsa 444 3 673 ten bize tekrar ulaşabilirsiniz dediler. Sizinle de paylaşmak istedim. Bence hepimiz bu sorunları dile getirirsek. Ford bu sorunları gidermek adına harekete geçebilir. Saygılarla Focus ailesi.. :)

 

Ford müşteri iletişim formu: http://www.ford.com.tr/iletisim    ;)

Burak Şenoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Soru ve sorunlar bölümü adı üstünde bunları belirtmek içindir, lütfen biraz daha dikkat edelim. Konuları birleştirdim :) 

Konu soru ve sorun değilse diğer kategorileri, özet başlık seçerek konu açılmalıdır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.