Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum olacak yaklaşık 2 hafta önce aracımı aldım.modelini başlığa yazdım.Bundan önceki aracım kia cerato 1.6 crdi 115hp idi.İki aracın arasında performans olarak uçurum bi fark görüyorum kullandıkça.ilk hızlanmalar,2.vitesten 3'e geçerken devir kayıpları falan oluyor.Yani diğer aracımdaki o koltuğa yapışma hissini daha göremedim.Acaba bu durumdan muzdarip olan başka arkadaşlarda var mı?Yoksa benim aracımda mı bir problem var? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Soru
Bekir Ozan Kazankaya
Merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum olacak yaklaşık 2 hafta önce aracımı aldım.modelini başlığa yazdım.Bundan önceki aracım kia cerato 1.6 crdi 115hp idi.İki aracın arasında performans olarak uçurum bi fark görüyorum kullandıkça.ilk hızlanmalar,2.vitesten 3'e geçerken devir kayıpları falan oluyor.Yani diğer aracımdaki o koltuğa yapışma hissini daha göremedim.Acaba bu durumdan muzdarip olan başka arkadaşlarda var mı?Yoksa benim aracımda mı bir problem var? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap