Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414340 Merhaba, aracım focus 2015, bakım km'si dolmadığından 1 yıllık süresi doldu. Araç garantili olduğundan yetkili servise götürmek zorundayım. Şirket aracımız olduğundan sadece pazar günleri kullanabiliyorum focusu. 1 senede 2000km, toplamda 5000km yapılmış bir araç. Yani yağı daha siyaha dahi dönmedi. Geçen servisten polen filitrsini değişmemelerini istedim, yalnız araçtan çıkan hava filitresi dahi çok temiz şekilde çıktı. Sorun şu aracın yağı dahil hiçbir parçasını değişmenden sadece aracın kontrolünü isteyip bakım yaptırma hakkım var mı? Bayiye sormadım yanıt malum hayır olacaktır. Bu konuda bilgili arkadaşlardan/abilerden yardım istiyorum. Herkese iyi forumlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414342 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414343 İlk mesajdaki PDF içerisinde neyin kontrol edilmesi gerektiği neyin değiştirilmesi gerektiği açıkca belirtilmiş, bu seyrin dışında işlem yapılırsa ben olsam garantiye sokmazdım, siz sokar mısınız? Burada https://www.focusclubtr.com/topic/4709-yeni-focus-bakım-süreleri-kapsamı-ve-işçilik-bakım-paylaşımı-değil/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414344 Aracın sağlığı açısından bunu yılda bir yapmanız gerekiyor. Kimyasal olarak özelliğini kaybettiğinde bunu görsel olarak goremeyebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414352 Bende ayni durumdaydin servis sadece yag ve filtresini degistirdi bakim yapilmis oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl Yazar comment_414356 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: İlk mesajdaki PDF içerisinde neyin kontrol edilmesi gerektiği neyin değiştirilmesi gerektiği açıkca belirtilmiş, bu seyrin dışında işlem yapılırsa ben olsam garantiye sokmazdım, siz sokar mısınız? Burada https://www.focusclubtr.com/topic/4709-yeni-focus-bakım-süreleri-kapsamı-ve-işçilik-bakım-paylaşımı-değil/ Bu çok iyi oldu. ?tabloyu inceledikten sonra 2 sevisi aradım. Aracın durumunu söyledikten sonra 2. Bakımı olduğunu belirttim. İyi bir fiyat verdiler tabiki. yalnız tabloya göre buji değişimi 3. Bakımda olması lazım. Servis değişim diyor. Nisan 5, 20179 yıl Cihan Kul tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414357 16 dakika önce, Cihan Kul yazdı: Tablonun çok iyi oldu. ?tabloyu inceledikten sonra 2 sevisi aradım. Aracın durumunu söyledikten sonra 2. Bakımı olduğunu belirttim. İyi bir fiyat verdiler tabiki. yalnız tabloya göre buji değişimi 3. Bakımda olması lazım. Servis değişim diyor. Aynen bunu servisinize iletin ve değiştirilmemesini söyleyin, bizden bu kadar Daha doğrusu benden, hayırlı olsun bakım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın