Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413619 Herkese merhaba.daha öncede yazdım ama ... Motor isigi yazdıktan yaklasik 100 km yol yaptim herhangi bi aksi durum gormedim cekisi ses vs.sonra aracı bilgisayara bağlattim bu sonuçlar çıktı. Bu sonucu yetkili servisteki bi arkadaşa sorduttum muhtemelen hego sensörünün bozuk olduğunu söyledi. Bi fiyat aldım 1050 lira artı KDV ve işçilik dedi.boyle arıza durumu yaşayan oldumu olduysa ne tür bi yol izlendi bu yazılanlar sizce de hego sensörü den mi ? Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413621 Otomatik Mesaj Bu konu, Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413625 Yetkili servis 02 sektörüne 1050 tl verdi ise oradan hiç durmadan uzaklasirdim . Ben de degiştirdim 320+kdv idi . Araçta LPG var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl Yazar comment_413631 LPG yok 1.0 ecoboost motor Nasıl bir yol tavsiye edersiniz sizi de başınıza gelmiş bu durum sanırsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413635 Arızayı sildirip bir süre kullanın aynı problem olması durumunda 02 sensörünü değiştirin. Yakıt kalitesi, hava kalitesi bir çok neden var bunun için. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın