Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Stop Etme Sorunu


Mehmet Akif Sarıoğlu

Soru

Herkese Selamlar.

2005 model Focus 2, 1.6 benzinli- tüplü otomatik vites (127.000 km) aracımda ortalama hızdan ani duruşlarda, yokuş yukarı duruşlarda motor stop ediyor etmezse bile rölanti devri çok fazla düşüyor.

 

Bu sorun 3 hafta önce motor yağı, filtreler ve külbütör kapak contası değişimi sonrası olmaya başladı. Motor üstünde yağlanma ya da terleme olduğundan conta değişimi yapıldı. Bu değişimden dolayı mıdır bilemiyorum ancak bütün sorunlar bundan sonra başladı. 

 

Son olarak bugün motor arıza ışığı yandığından özel servise gittim, sorunumu anlattım. Usta conta değişimi sonrası yazılım güncellemesi atılmış olmayabilir diyerek güncelleme yaptı. Hata ve şikayet tekrarlarsa gelmemi istedi.

 

Motor arıza ışığı yanmıyor ama stop etme veya etmeye yaklaşma durumu ile arada bir motorda aşırı titreme sorunum devam ediyor. Motoru bazı zamanlarda (soğuk-sıcak fark etmiyor) tek kontakta çalıştıramıyorum illa ki gaz vermem gerekiyor. Birden fazla sorunum var gibi geliyor bana, fikirlerinizi rica ediyorum.

 

 

Mehmet Akif Sarıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 1 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.