Yanıtlama zamanı: Mart 5, 20179 yıl comment_408984 Merhabalar. arkadaşlar bana bursada gerçekten işin ehli olan güvenilir usta önerirmisiniz.Aracım 2004 focus 1.6. Sıkıntım arac yağ eksiltiyor.Ve aracı komple a dan z ye bakıma sokmak ıstıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 20179 yıl comment_408985 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 20179 yıl comment_408986 Otosansitte bamaş otomotiv var. Şentürkler ford yetkili servisten çıkma elemanlar. Bakımları orda yaptırıyorum Ciddi sorunla gitmedim allaha şükür ama memnunum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl Yazar comment_409268 05.03.2017 - 22:26 tarihinde, Hilmi Solak yazdı: Otosansitte bamaş otomotiv var. Şentürkler ford yetkili servisten çıkma elemanlar. Bakımları orda yaptırıyorum Ciddi sorunla gitmedim allaha şükür ama memnunum tesekkurler kardesım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20179 yıl comment_411282 Usta bulamadiysaniz onerebilecegim yer var cep numarasini vereyim gorusun ustaligini canli gorun sonra siz karar veriniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20179 yıl comment_411388 hocam ford serısı ıcın benımde bır tavsıyem var. küçük sanayide Cemal usta var 59. blokta kendısı şenturklerde teknısyendır aksam iş çıkısıda sanayide abisine yardımcı olur isteyen olursa telefon numarasını verebılırım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın