Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl comment_405953 C max 2011 mavi ekran kilometre saati araç ısınınca kayboluyor. Belli bir süre bekleyince tekrar düzeliyor. Benim size sorum bu gösterge saatini focusun göstergesiyle değiştirsem işe yararmı yani araç bunu kabul edermi ? Bir sorun yaşarmıyım yada bu sorunumla ilgili sizin bir çözüm öneriniz olabilirmi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl comment_405954 Merhaba, size özel mesaj ile iletilen üyelik şartlarını tamamlarsanız seviniriz. Teşekkürler. c-max ve focus kadranı uyumlu dikkat etmeniz gereken motor ve versiyon. Makyajlı ise makyajlı, makyajsız ise makyajsız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl Yazar comment_405988 şimdi yanlışlık yapmamak adına size arabamın fotosunu ve gösterge ekrarınını gönderiyorum makyajlımı değilmi cevaplarmısını aracım 1.6 dizel titanium x modeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl comment_405989 Makyajsız dizel alacaksınız, aynen bu görselin aynısını bulacaksınız yani. Yazı tipine (rakamlar) ve devir sayısın bakmanız yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl Yazar comment_405991 çok teşekkürler inşallah sorunum çözülür --7 dakika sonra eklendi-- bir sorum daha olacaktı göstergeyi bulduğum aracıma takınca direk çalışır mı ? yoksa herhangi bir yazılıma ihtiyat duyulur mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl comment_405993 Şimdi, Cem Z yazdı: çok teşekkürler inşallah sorunum çözülür --7 dakika sonra eklendi-- bir sorum daha olacaktı göstergeyi bulduğum aracıma takınca direk çalışır mı ? yoksa herhangi bir yazılıma ihtiyat duyulur mu ? Cem bey bende aynısı var 2012 C-Max ten çıkma, eğer düşünürseniz uygun fiyata veririm... --0 dakika sonra eklendi-- Direk tak çalıştır olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl comment_405996 Şimdi, Cem Z yazdı: Fiyat nedir Gürkan bey Özelden yazıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl Yazar comment_407146 Gürkan hocama ve Yakup beye ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. sorunum çözüldü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın