Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yüksek Hızda Uğultu Yapıyor, Tüketim Ve Far Sorularım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Merhabalar, 2013 trendx 1.6 TDC aracımla bugün 10. günümüz doldu. Benim bu araçla ilgili 3 sorum olacak. Cevaplarsanız çok sevinirim. Herkeze kazasız sürüşler.

1- Aldığım gün depoyu fulledim. 51LT yakıt aldım. 698KM yol yaptım.(hep dur kalk İstanbul içi) bu sizce normal mi? bana çok yakıyo gibi geldi.

2-Aracımın sanırım ön bilyaları bitik. 80KM'den sonra uğultu başlıyor tamiratı ne kadar tutar?

3-Üstünde orjinal farları var. Bana aydınlatması yetersiz gibi geliyor. Genel olarak böylemi benim araçtamı sorun var?

Yanıtlama zamanı:

1. 100 km'de 7.2 çok çok fazla değil, yoğun trafikte 6.5 lt normal. Kış şartları vs biraz daha artışa neden olabilir. (Tüketim örnekleri de yakıt forumundaki ilgili motor başlığında mevcuttur.)

2. Servis'e bir telefon :yeah: 

3. Aracınız ikinci el, farlarda müdahale olmuş olabilir,önce ayarlarını kontrol ettirin. Daha sonra hala yetersizse, size yetersizdir. Diğer çözümler için geçmiş forum konulara bakmanız tavsiyedir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.