Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl comment_388384 Selam beyler. 2010 dizel focus aracımın özellikle sol ön cam olmak üzere 4 camdanda açar kapatırken ve yolda giderkende tıkır tıkır bi cam sesi geliyor. İçine hava fişan tuttum döşemeleri klipsleri kırarım die sökmek istemiyorum var mı bir çözümü acaba ? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl comment_388386 Açmadan sesi kesemezsiniz sayın öğretmenim. Açılacak bakılacak, neresi gevşekse orası halledilecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl Yazar comment_388394 23 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Açmadan sesisıkıntılımezsiniz sayıkorkumtmenim. Açılacak bakılacak, neresi gevşekse orası halledilecek. Daha önceki araçlarımda söktüler klipsler tutmaz olmuştu adminim korlum 23 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Açmadan sesi kesemezsiniz sayın öğretmenim. Açılacak bakılacak, neresi gevşekse orası halledilecek. Adminim benim cihaz biraZ antika bide internet sıkınTılı cvb uazamıy Yazamıyorum.dAha önceki araçlarımda sDöşemeyi aSöktükten sonra klipsşLer Bozuldu takılanlarda orijinali gibi olmadı korkum ondan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl comment_388399 Benim bildiğim o klipsler tek kullanımlık, yenisini almak gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20169 yıl Yazar comment_388634 Adminim bişeye gerek kalmadı biz klips yalama oluyor derken adamın teki duran arabaya tamda o taraftan komple taktı artık mecbur açılacak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın