Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20169 yıl comment_383386 Herkese merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Şimdiki kullandığım aracım fieste 2000 model. Aracımı değiştirip Focus Titanium x hatc hback 5 kapı serisinden 2013 ve üzeri bir model almak istiyorum ancak ortalama bir fiyat aralığı çıkartamadım satılık ilanlardan. Rice etsem görüşlerinizi benimle paylaşırmısınız, bu aracı alırken nelere dikkat etmem gerekir. şimdiden hepinize teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20169 yıl comment_383389 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Tüketici Köşesi kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20169 yıl comment_383390 Ne tür dikkat edilmesi şey? Focus'a özgü dikkat edilecek bir şey yok. Herkese merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Şimdiki kullandığım aracım fieste 2000 model. Aracımı değiştirip Focus Titanium x hatc hback 5 kapı serisinden 2013 ve üzeri bir model almak istiyorum ancak ortalama bir fiyat aralığı çıkartamadım satılık ilanlardan. Rice etsem görüşlerinizi benimle paylaşırmısınız, bu aracı alırken nelere dikkat etmem gerekir. şimdiden hepinize teşekkür ederim. Sizin konunuz burada, lütfen tekrar tekrar yazmayınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın