Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl comment_380708 herkese selamlar, burda ılk defa baslık acıyorum umarım yanlıs yer degıldır. 1 ay once 150000 de benzınlı focus aldım. motor arıza lambası sureklı yanıyor. arabayı aldıgım kısı onun onemlı bı sorun olmadıgını soyledı ama ister istemez kafamı kurcalıyor. bu lambayı sondurmek ıcın ne yapmalıyım tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl comment_380709 Sayın öğretmenim konu doğru yerde ama lütfen Türkçe harfleri kullanmayı ihmal etmeyiniz, okumakta zorlanıyoruz malum. LPG var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl Yazar comment_380711 çok üzgünüm bilgisayarla aşırı haşır neşir olmamdan dolayı Türkçe karakterleri kullanmayı unutuyorum. lpg yok ama yakın zamanda taktıracağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl comment_380713 12 dakika önce, Sefa ZENGİN yazdı: çok üzgünüm bilgisayarla aşırı haşır neşir olmamdan dolayı Türkçe karakterleri kullanmayı unutuyorum. lpg yok ama yakın zamanda taktıracağım Arızanın neden kaynaklandığına bakmadan yorum yapamayız eğer LPG olsaydı ondan kaynaklı olabilirdi (Yakıt karışımından dolayı). Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl Yazar comment_380716 ilginize teşekkür ederim arızanın neden kaynakladığını nasıl öğrenebiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl comment_380725 29 dakika önce, Sefa ZENGİN yazdı: arızanın neden kaynakladığını nasıl öğrenebiliriz Serviste veya pc'ye bağlanma yeteneği olan özel servisler yardımcı olabilir. F1'e obd'den girip görebiliyor muyuz, emin değilim. Oluyorsa Forscan ile çıkabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl Yazar comment_380726 yani beni aşan birşey servise gitmek gerekiyor, peki lpg olarak ne taktırmamı önerirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl comment_380730 17 dakika önce, Sefa ZENGİN yazdı: peki lpg olarak ne taktırmamı önerirsiniz Marka önerilerisi değil de size usta önerisi lazım. Motor değişken zamanlı da değil onun için özel bir marka ihtiyacı da yok aslen. Fazlası: http://www.focusclubtr.com/forum/78-yakıt-ve-lpg-konuları/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın