Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201610 yıl comment_374281 Değerli Focus Club üyeleri, 2010 model Ford Focus dizel Trendx model bir aracım var, yazın kavurucu sıcaklarının ilk başladığı anlarda aracımın yol bilgisayarı gelip gidiyordu, ancak son zamanda artık hiç görüntü gelmiyor, görüntü linki ekte, ne yapabilirim acaba, servisi aradım, sıfırlarız düzelmezse 2900 TL dediler, ben şimdilik aracımı bu şekilde kullanıyorum, ayrıca farklı bir arıza durumu oluşur mu, yardımcı olursanız çok memnun olurum. http://i.hizliresim.com/X4V2Lj.jpg Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201610 yıl comment_374285 Bu sebeple farklı bir sorun olması imkansıza yakın. Servis sıfırlasın olmazsa dışardan çıkma parça takarsınız. (Aynı kadran modeli takılırsa çalışır, sıfır almanıza gerek yok) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201610 yıl comment_374286 İyi bir elektronikçi bunu çözebilir . Muhtemelen gösterge tablosunun arkasındaki elektronik karttaki lehimlerde gevşeme olmuştur . Lehimleri yenilenirse çalışabilir. Denemenizde yarar var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın