Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl comment_374036 Merhabalar. 2 adet focus 1.6 ti-Vct style paket ile aranıza katılıyorum. Sony ses sistemi taktırmak istiyorum. UCuz yollu İstanbul içi bulabileceğim bir yer varmıdır? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl comment_374103 OEM ürünlerlden bahsediyorsanız eğer bunları direkt monte eden satan müzik sistemcisi bulamazsınız. Parçaları sağdan soldan veya yurt dışından tedarik etmeniz lazım. Ama tavsiyemiz sadece sony hoparlörleri bulup takmanızdan yana, geçmiş bir çok örnek konu mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl Yazar comment_374135 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: OEM ürünlerlden bahsediyorsanız eğer bunları direkt monte eden satan müzik sistemcisi bulamazsınız. Parçaları sağdan soldan veya yurt dışından tedarik etmeniz lazım. Ama tavsiyemiz sadece sony hoparlörleri bulup takmanızdan yana, geçmiş bir çok örnek konu mevcut. Aynen özellikle sony nin çıkma parçalarını bulmaya çalışıyorum. Haftasonu ikitelli ye uğrayıp çıkmacılara bakmak mantıklı olacak sanıyorum. Teşekkürler ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın