Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201610 yıl comment_373554 2010 1.6tdci 109 ps aracim Sürüş halindeyken Gaza yüklenmeme rağmen araç gazı alıp kesiyor,bi gidiyor bi yavaşlıyor gazı tam almıyor tekliyor gibi. Bazen yüksek hız da bazen de düşük hızda oluyor. Sağa çekip kontağı kapatıp tekrar aracı çalıştırdığım zaman hiç bir problem yok.ve bunu surekli degil ayda 1 kere yaparsa yapiyor . Bugun bir kac usta ile konustum araci bilgisayara baglattim kendi bilgisayari degil tabi hic bir sikinti Gozukmedi . . Bir usta bana dediki yavas yavas partikulun tikaniyor bence uzun bir yol yap yuksek devirde ve mazot katkisi at partikul katkisi ve egsozun ici iyice yansin dedi tabi bu yolun 100 km gitmesi lazim dedi !!! Sizin gorusleriniz nedir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20169 yıl comment_375421 Bende de aynı sıkıntı vardı. 100 km uzun yol yapmak yada Motorunu zorlamak onu temizlemez. Ki kaldıki ben hep uzun yol yapan birisiyim. Sadece geçici bir çözüm olur. Partikül filtresi temizliği yapılıyor. En sağlıklısı bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20169 yıl comment_375659 Eğer bu araçlarda gaz kelebeği varsa baktırın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl Yazar comment_376948 Hala bir cozum bulmus degiliz . Partikul sokulup temizlendi arac rahatladi ama sorun gitmedi . Aracin selenoid valfi degisti cozum olmadi aracin turbosu revizyondan gecti oda olmadi. Hala ayni sikinti mevcut . Arac kendini bilinmeyen bir sebepten dolayi korumaya aliyor ve kesiklik yapiyor herzaman degil . Nezaman yapacagisa belli degil . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl comment_376964 2 saat önce, Hasan oksuz yazdı: Hala bir cozum bulmus degiliz . Partikul sokulup temizlendi arac rahatladi ama sorun gitmedi . Aracin selenoid valfi degisti cozum olmadi aracin turbosu revizyondan gecti oda olmadi. Hala ayni sikinti mevcut . Arac kendini bilinmeyen bir sebepten dolayi korumaya aliyor ve kesiklik yapiyor herzaman degil . Nezaman yapacagisa belli degil . Hasan merhaba, yıllar önce böyle bir sorun yaşadım, motorun alt tarafında şanzımanın oralarda bir modül vb gibi birşeyi değiştirdi usta araba normale döndü. Araç 07 dizel mk2 109 focusdu. Servis Anadolu yakasında, istersen bilgilerini veririm... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl Yazar comment_376981 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hasan merhaba, yıllar önce böyle bir sorun yaşadım, motorun alt tarafında şanzımanın oralarda bir modül vb gibi birşeyi değiştirdi usta araba normale döndü. Araç 07 dizel mk2 109 focusdu. Servis Anadolu yakasında, istersen bilgilerini veririm... Merhaba ! Suanda araba ile ilgilenen. Bir ustam var oda dusunceli cunku ariza belli degil hic bir kayit yok ortada ugrasiyoruz ama sizden gene o servisin iletisim bilgisini alabilirim . Bu hafta da sonuc cikmaz ise sizin ustaniza giderim . Ayni bilgileri verip insallah ordan sonuc aliriz simdiden tesekkurler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl comment_376983 Özel mesaj yollayamıyorum Herford Bosch Car Service Rauf usta 02165737799 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl Yazar comment_376984 Bildigim bir yer ilk zamanlar gitmistim partikulden olabilecegini soylemisti ve partikulu temizlettim araba rahatladi ama sorun gecmedi . Simdi biraz arastirdim sizin arac sanirsam 07 euro 3 - 10 model aasinda fark var . Biri euro 3 digeri euro 5 . ? Bilmiyorum bilmiyoriz !!! Bakalim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl comment_376985 2 dakika önce, Hasan oksuz yazdı: Bildigim bir yer ilk zamanlar gitmistim partikulden olabilecegini soylemisti ve partikulu temizlettim araba rahatladi ama sorun gecmedi . Simdi biraz arastirdim sizin arac sanirsam 07 euro 3 - 10 model aasinda fark var . Biri euro 3 digeri euro 5 . ? Bilmiyorum bilmiyoriz !!! Bakalim Bak bakalım, İnşallah çözülür diyelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl Yazar comment_376986 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bak bakalım, İnşallah çözülür diyelim... Tesekkurler ilginiz icin .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20169 yıl Yazar comment_378363 Merhabalar belki birilerine faydasi olabilir diye benim sorunun cevabini verim 1. Sorun dpf tikali olmasi 2. İse selenoid valfi . Arada ben fazladan turbo revizyonu yaptirdim arizayi bulamayinca . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın