Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201610 yıl comment_364702 Merhaba arkadaşlar 2011 ford focus sedan titanium aracımda klima etrafında siyah noktalara benzer şekilde izler var neler yapabilirim tavsiyelerinzi alabilir miyim teşekkür ederim hepinize Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201610 yıl comment_364703 Öncelikle kurşunkalem silgisi ile denemenizi öneririm çıkmıyor ise daha profosyonel bir çözüm olan aşağıdaki ürünü denemekte fayda var http://www.hepsiburada.com/sprayway-kopuk-mukemel-plastik-aksam-temizleyici-parlatmaz-09s030-p-OTM09S030 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201610 yıl comment_364705 Emre bey profil bilgilerinizi tamamlarsanız sizi daha iyi tanırız, belki aynı şehirdeyizdir ve sorununuzu çözecek yardımımız olabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201610 yıl Yazar comment_364715 Bir saat önce, Özer Aksu said: Öncelikle kurşunkalem silgisi ile denemenizi öneririm çıkmıyor ise daha profosyonel bir çözüm olan aşağıdaki ürünü denemekte fayda var http://www.hepsiburada.com/sprayway-kopuk-mukemel-plastik-aksam-temizleyici-parlatmaz-09s030-p-OTM09S030 teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim:) Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Emre bey profil bilgilerinizi tamamlarsanız sizi daha iyi tanırız, belki aynı şehirdeyizdir ve sorununuzu çözecek yardımımız olabilir... İstanbul anadolu yakası Gürkan Bey, sorunun ne olduğu hakkında fikriniz var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201610 yıl comment_364719 15 dakika önce, Emre Koçak said: teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim:) İstanbul anadolu yakası Gürkan Bey, sorunun ne olduğu hakkında fikriniz var mı acaba? Emre bende Ataşehir'deyim. Böyle bir sorunla karşılaşmadım ama profesyonel malzemelerle çözülebilir diye düşünüyorum. Yakınlarında bulunan bir oto kuaförden fikir alabilirsin. Olmadı Otokoç Ataşehir'den yardım isteriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201610 yıl comment_364721 Yıkamacıların veya sizlerin kullandığı zararlı kimyasal olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın