ismail orçan Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2016 Dörtyol Belediyesi ve İlk Kurşun Off-Road Kulübünce geçtiğimiz pazar günü of road şenliği düzenlendi. Adana, Niğde, Mersin, Tarsus, Antalya, Osmaniye, Kahramanmaraş ve İskenderun’dan 17 kulübün katıldığı şenlige 150-200'e yakın araçla yoğun bi katılım oldu 90 civarı araç Trafiğe kapalı özel bir alanda birincilik için yarıştı.İlk kez bu kadar büyük hacimdeki araç ve motorları bir arada görme şansım oldu ilk kez v12yi bir arazi aracında dinledim homurtusunun tarifi yok yaşamak lazım sahibi chevroletini parkurlara sokmuyor diğer arazi aracını çekmek için bu aracı kullanıyor nasıl bir zenginlikse artık.Of road sporunun gerek ekipman gerek güvenlik gerek seyirci olarak iyi bir noktaya geldiğini gözlemledim benim için unutulmaz bir pazar günü oldu biraz da fotoğraflar konuşsun Uzun uğraşlar sonucu akisleri kırılan cherokee yi yabancı bir sitede buldum tekerler patlamadan akis nasıl kırılır onada anlam veremedim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2016 İsmail eline sağlık. Cherokee kötü kırılmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2016 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: İsmail eline sağlık. Cherokee kötü kırılmış Saol Gürkan abi,Spikerin ve izleyicilerin nazarı değdi heralde herkesin favorisiydi o araba inerken frenemi bastı naptıysa anlam veremedim ben vallahi yazık oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap