Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201610 yıl comment_353380 2015 model ford focus hb kullanıyorum titanium donanımlı, esp yi kapatmayı bir türlü bulamadım kontak açılırken esp off ışığı yanıyor ama esp hep aktif kapatmanın bir yolu var mıdır acaba Mart 26, 201610 yıl Ahmet Kırılmaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201610 yıl comment_353381 Yok, ESP kapatılmıyor. TCS kapanıyor sadece onun lambasıda aynı olduğu için yanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201610 yıl Yazar comment_353421 6 saat önce, Yakup Çağatay said: Yok, ESP kapatılmıyor. TCS kapanıyor sadece onun lambasıda aynı olduğu için yanıyor. TCS dediğiniz nedir hocam bir de nasıl kapanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201610 yıl Solution comment_353424 3 dakika önce, Ahmet Kırılmaz said: TCS dediğiniz nedir hocam bir de nasıl kapanıyor. Merhaba, burada biraz konuşulmuş fikir verebilir. TCS'nin açılımı anti patinaj sistemi. Tekere fren uyguluyor sistem. Esp ile mantıkları birebir aynı bu sebeple aynı ışığı kullanıyor. Yol bilgisayarında --> Sürücü dest. --> Çekiş kontrol sistemi diye yazar bunu kapatabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201610 yıl Yazar comment_353425 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Merhaba, burada biraz konuşulmuş fikir verebilir. TCS'nin açılımı anti patinaj sistemi. Tekere fren uyguluyor sistem. Esp ile mantıkları birebir aynı bu sebeple aynı ışığı kullanıyor. Yol bilgisayarında --> Sürücü dest. --> Çekiş kontrol sistemi diye yazar bunu kapatabilirsiniz. anladım hocam çok teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201610 yıl comment_369457 1 dakika önce, CeyhunKaya said: Yakıt tüketimine bir etkisi olurmu kapatırsak Hayır sayın hocam, hiç alakaları yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın