Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35176 iyi forumlar arkadaşlar benim sunroof la alakalı bir sorunum var daha düne kadar tek dokunuşla açma kapama yapıyordu fakat ne olduysa bilmiyorum artık açma tuşu çalışmıyoır kapama tuşuda tek dokunuşta işlevini yapmıyor ancak kapama tuşuna basılı tuttuğumda açma kapama işlemini yapabiliyorum bi fikri olan varsa yardımcı oabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35178 Aküde değişiklik oldu mu ? Muhtemelen ya kod'u bozuldu , yada mekanizmada bişey var...Kod için kitapçığa bakmak lazım sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl Yazar comment_35261 Aküde değişiklik oldu mu ? Muhtemelen ya kod'u bozuldu , yada mekanizmada bişey var...Kod için kitapçığa bakmak lazım sanırım.. kodlama nasıl yapılıyor arlkadaşım biliyomusun bende kitapçık yok akamıyorum birde mekanizmadan olsa hiç çalışmaz diye düşünüyorum ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35263 Ben şimdi disardayim. Kullanım klavuzu bölümümüzden indirip bakabilir misiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl Yazar comment_35265 Ben şimdi disardayim. Kullanım klavuzu bölümümüzden indirip bakabilir misiniz ? tamam bi araştırayım teşekkürler ilgin için Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35272 tamam bi araştırayım teşekkürler ilgin için Rica ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35279 Büyük ihtimal ayarı bozulmuştur.Benim Focus 2,5 dada olmuştu...Camı tamamen kapatın 3 saniye basın,sonra tamamen açıp yeniden kapatın..Eğer hala düzelmediyse servise gideceksiniz demektir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201214 yıl Yazar comment_48186 arkadaşlar uzun zaman katılamadım aranız benim sorunum hala devam ediyor varmı bilgisi olan sunroof açma tuşu çalışmıyoır kapama tuşuda tek dokunuşta işlevini yapmıyor ancak kapama tuşuna basılı tuttuğumda açma kapama işlemini yapabiliyorum bi fikri olan varsa yardımcı oabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201214 yıl comment_48190 Üstteki mesajlarda yazılan kodlama sistemini uyguladıysanız ve olmadıysa. Servis yolları gözÜkmÜş demektir size Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201214 yıl Yazar comment_48194 peki nedeni nedir acaba bi bilgin varmı hani motordan olsa hiç açılmaz diye dülşşünüyorum yanlışmıyım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201214 yıl comment_48195 Tuşta bir problem olabilir, Kodlamasında bir problem olabilir. Aracınızın garantisi zaten bitmiş. İşi bilen bir elektrikçi yada tak çıkarcı olmayan bir özel ford servisi sorununuzu çözer Anadolu yakasındaysanız tavsiye edebileceğim bi yer var bu konuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201214 yıl Yazar comment_48197 avrupa yakasındayım malesef hani, az çok anlasak ne olduğunu hiç değilse servise gidince giydirmesinler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201214 yıl Yazar comment_49236 arkadaşlar sorun çözüldü teşekkürler ilgilenen focusdaşlara Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201214 yıl comment_49237 Nasıl çözüldüğünü yazarsanız eğer, bu sorunu yaşayan arkadaşlar için yardımcı olabilirsiniz.. Hayırlı Olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın